Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi Ekim Ayı Kayıtları Başladı

11/10/2023
EĞİTİM

16 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan JTR "Sertifikalı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi”, 4 hafta sürecek ve hafta içi 13:30- 17:30 saatlerinde yapılacaktır.

Bu eğitimlerimiz, pırlanta sektöründe çalışanlar veya bu alanda ilgi duyan herkes için uygundur.. Öğrencilerimiz, JTR tanıtım ve derecelendirme, 4C kavramının açıklanması, pırlanta inceleme yönleri ve sistematik inceleme kavramı gibi konuları içeren bir eğitim alacaklar. Ayrıca, JTR mikroskobunun kullanımı, karat kavramı, renk kavramı, berraklık, kesim değerleri ve özellikleri gibi konularda eğitim kapsamında yer alacak.

Eğitimlerimiz, uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Öğrencilerimiz, teorik ve pratik bölümlerden oluşan bir eğitim alarak pırlanta uzmanı olarak yetişecekler. Eğitimlerimiz sırasında, karakteristik ölçme teknikleri ve berraklık değerlendirme tablolarının kullanımı gibi konuları da işleyecekler.

Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi Ekim Ayı Kayıtları Başladı

Eğitimlerimizin sonunda, teorik ve pratik bir sınav yapılacak ve başarılı olanlar sertifika alacaklardır. Bu sertifika, pırlanta sektöründe çalışanlar için geçerliliği olan bir belgedir ve kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olacaktır.

Eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, bizimle iletişime geçebilirler. Bizler, her zaman öğrencilerimizin sorularını yanıtlamak için hazırız. JTR "Sertifikalı Pırlanta Uzmanlığı Eğitimi"ne katılmak isteyenleri bekleriz.

Eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ön kayıt yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Dİğer Haber ve Etkİnlİkler

TÜM HABERLER